Ana Sayfa EĞİTİM 17 Ocak 2020

Sancaktepeli öğrenciler, karne heyecanını Başkan Döğücü ile paylaştı

Sancaktepe’de, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini geride bırakan 85 bin 784 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, karne törenine katıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesinde Türkcell tarafından yapımı tamamlanarak 2019 yılının kasım ayında eğitim öğretime başlayan 28 derslikli Halime Hatun İlkokulunda düzenlenen yarıyıl karne dağıtım törenine katılan Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nun da katıldığı karne töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm eğitim camiası ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması için fedakârca çaba gösteren başta anne ve babalar olmak üzere öğretmenlere de teşekkür eden Kaymakam Adnan Çakıroğlu, yarıyıl tatiline giren öğrencilere iyi tatiller diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Halime Hatun İlkokulu öğrencileri tarafından okunan şiirler ile devam etti.  Minik öğrencilerin günün anlam ve önemini dair yaptığı konuşmalar ile okudukları şiirler izleyenler tarafından coşkuyla alkışlandı.

Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Kaymakam Adnan Çakıroğlu’nun öğrencilere karne dağıtımının ardından tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Döğücü burada programın ardından Sancaktepe Bilgi evlerini de ziyaret ederek orada bulunan öğrencilerimizin de karne törenine katılım sağladı.

selyus