Ana Sayfa EĞİTİM 15 Aralık 2019

Sinan Yağmur, Sancaktepeli öğrencilerle buluştu

Mevlana Celaleddin Rumi Haftası nedeniyle Samandra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Uluslararası Gönüllü Anneleri Derneği ve Eğitim-Bir-Sen Sancaktepe Şubesi’nin işbirliği ile “Mevlana’yı Anma” programı düzenlendi.

Programın konuğu olan yazar Sinan Yağmur, öğrencilere eğitici bilgiler verdi. Samandra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Uluslararası Gönüllü Anneleri Derneği Başkanı Sevda Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen Sancaktepe Şubesi Başkanı Cavit Eryaktı, Samandra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Tuba Güney Germen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Salondakilere seslenen Sinan Yağmur, “Bugün buraya gönül misafiri olmaya geldik. Beni gönül misafiri ettiğiniz için hepinize teşekkür derim. Biz insan yolculuğuna çıkacağız. Çünkü her insan bir hikayedir. Bu hikayelerin kimisi yazılmış kimisi de yazılmamış. Her insan bir hikayedir amma kimisi okunmuş kimisi de okunmamış. Yine her insan bir hikayedir amma anlaşılmamış” dedi.

Programın sonunda Mevlana’yı Anma Haftası dolayısı ile programın öncüsü olan Başkan Sevda Yılmaz’a ve öğrencilere tecrübeleri aktaran yazar Sinan Yağmur’a birer hediye takdim edildi.

İlginizi çekebilir

“Her Fidana Bir Fidan”

“Her Fidana Bir Fidan”

selyus