Ana Sayfa EĞİTİM 15 Şubat 2016

Tamamen doğal ortamda, aradığınız bir anaokulu…

Tamamen doğal ortamda, etrafını yeşilliklerin sardığı, bahçesinde evcil hayvanların gezindiği ve çocukların hem hayvanları kendi elleriyle besledikleri, hem de bahçeyi ekip biçtikleri farklı bir eğitim yuvası olan Akrida Koleji Çamlıca Anaokulu’nun eğitim kadrosu da alanında başarılı olmuş isimlerden oluşuyor.

Akrida Koleji Çamlıca Anaokulu, doğa içinde, bahçesinde evcil hayvanların gezindiği ve çocukların hem hayvanları kendi elleriyle besledikleri, hem de bahçeyi ekip biçtikleri farklı bir eğitim yuvası. Tamamen doğal ortamda ve etrafını yeşilliklerin sardığı Akrida Koleji Çamlıca Anaokulu’nun deneyimli Kurucu Genel Müdürü Rıdvan Alkan’ın, ilkeli, titiz ve disiplinli olmasından dolayı haliyle eğitim kadrosu da alanında başarılı olmuş isimlerden oluşuyor. 

Kurumuyla ilgili sitemize bir açıklama yapan Akrida Koleji Çamlıca Anaokulu Kurucu Genel Müdürü Rıdvan Alkan, “Akrida’yı ilk İstanbul Bağcılar’da temel lise olarak başlattık. Daha sonra aynı isimle Çamlıca ve Çengelköy’de anaokulu olarak devam ettik. Çamlıca’daki anaokulumuzun konsepti doğa ve hayvanlarla içiçe. Okulumuzda öğrencilerimize hayvanları sevdirmek, tarımla ilgili bilinçlendirmek ve ekip biçme işinde başarılı olmaları için özen gösteriyoruz. Öğrencilerimiz bahçede hayvanları kendi elleriyle besliyorlar, buda onlara ayrı bir mutluluk veriyor. Önümüzdeki dönemler bu konsepte daha birçok şube açmak istiyoruz. Yanı çocuklarımız bahçeden dalından meyve koparacak, elleriyle hayvanları besleyecek, toprağı işleyecek, ekecek, biçecek ve bu ektiğini daha sonra yiyebilecek. Akrida Koleji Çamlıca Anaokulu / Tel: (0216) 326 24 48 / www.akridakoleji.com

 

selyus