Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 15 Şubat 2016

Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ziyaret

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve belediye başkan yardımcıları yakında açılışı gerçekleştirilecek olan Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yapımında en son teknolojinin kullanıldığı, renkli mimarisi ile dikkat çeken Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yakında açılışı gerçekleştirilecek.  Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Başkan Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ümraniye Belediyesi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Maliki Ejder Batur, Av. Serap Eşit Elveren ve Türkân Öztürk hastaneyi ziyaret ettiler.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Özdil ile hastane açılışıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kamil Özdil’in hastanenin yapım aşamaları ve içerdiği teknik standartlar hakkında yaptığı sunumu izleyen protokol hastaneyi gezdiler.

selyus