Ana Sayfa EĞİTİM 13 Eylül 2021

Tuzla Belediyesi’ne bir alkış

Tuzla Belediyesi’nin Gençlik Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören öğrencilerin 537’si üniversiteye girmeye hak kazandı. Rekor sayıda öğrenciyi üniversitelerin değişik bölümlerine yerleşmelerine sebep olan Tuzla Belediyesi’nin Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, “Bir alkışınızı alırız” dedi.

BAŞKAN YAZICI ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Sosyal medya hesabından üniversiteyi kazanan gençleri tebrik eden Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, “YKS ve BESYO hazırlık kurslarımızda eğitim gören gençlerimizden 537’si üniversite eğitimine hak kazandı. Darısı mezuniyetlerini kutlamaya. Tebrikler gençler” dedi.

KAZANILAN ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE ÖĞRENCİ SAYISI

TIP 1, Diş Hekimliği 1, Mimarlık 10, Hukuk 7, Mühendislik 30, Hemşirelik 12, Psikoloji ve PDR, 9, İlahiyat Fakültesi 11, Eğitim Fakültesi 17, Fen-Edebiyat Fakültesi 22, Spor Bilimleri 17, Sağlık Bölümleri 76, Güzel Sanatlar Fakültesi 8, İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi 61, Diğer 173, Konservatuar 11, BESYO 71, toplamda 537 genç, üniversiteyi kazanarak geleceğini şekillendirmek için ilk adımlarında başarılı oldular.

İlginizi çekebilir

İlk tabletler Tevfik amcadan

İlk tabletler Tevfik amcadan

selyus