Ana Sayfa EĞİTİM 21 Eylül 2016

Ümraniye Belediyesi’nden takviye dersler

Ümraniye Belediyesi eğitimde de marka. Bilgi evleri ve kültür merkezlerindeki eğitim faaliyetlerinin yanı sıra; ilçedeki öğrencilerin okul derslerine takviye olarak, belediye tarafından açılan kursların kayıtları başladı.

Ümraniye Belediyesi, eğitime verdiği destekler ve yaptırdığı okullarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Belediyenin ilçedeki öğrencilerin okul derslerine takviye olması adına açtığı kursların kayıtları başladı.

4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için İngilizce, Matematik, Türkçe ile Fen ve Teknoloji derslerinden kurslar açılırken; 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için İngilizce, Matematik, Edebiyat, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji kursları açıldı. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler, kendilerine en yakın bilgi evine giderek başvuru yapabiliyor. Bilgi evi üyesi öğrencilerin, başvuru için sadece müracaat etmesi gerekirken; Bilgi Evi üyesi olmayan öğrencilerin başvuru sırasında yanlarında 2 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve adres bildiren bir fatura bulundurması gerekiyor. Kayıtlar Ekim ayının ilk haftası son bulacak.

selyus