Ana Sayfa EĞİTİM 26 Nisan 2017

Ümraniye eğitimde de örnek bir ilçe

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can arasında arasında Ümraniye Madenler Mahallesi’nde yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi’nin protokolü imzalandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’yi makamında ziyaret etti. Ümraniye Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha iyi şartlar altında eğitim görmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye birçok okul kazandıran Ümraniye Belediyesi yapılmakta olan yeni okullara bir yenisini daha ekliyor. Madenler Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksini inşa etmek üzere protokol anlaşması İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can arasında imzalandı. İmza töreninde Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da hazır bulundu.

Gerek ilmî ve kültürel programlar gerekse yaptığı ve yapımına destek olduğu okullarla Ümraniye’yi eğitimin adresi hâline getiren Ümraniye Belediyesi, eğitime verdiği önemi yaptığı her çalışmada gösteriyor. Spor salonu, yurt ve okul binalarından oluşan Madenler Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi toplam 17.086 m2 alan üzerine inşa edilecek.

selyus