Ana Sayfa EĞİTİM 21 Eylül 2018

Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde tarih dersleri başladı

Geçen yıl eğitim öğretim sezonu boyunca her Perşembe sabahı Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen tarih dersleri bu yıl da devam ediyor. Bu sezonun ilk dersi Haydarpaşa Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.

Haydarpaşa Lisesi Müdürü Ömer Faruk Araz ve Üsküdar Milli Eğitim İlçe Müdürü Sinan Aydın’ın selamlama konuşmalarından sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “12. sınıf öğrencilerimize yönelik geçen yıl başarıyla yürüttüğümüz tarih derslerimizde bu yıl da birlikteyiz, bu güzel organizasyonda bizimle işbirliği yapan Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Okul Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler, Üsküdar Belediyesi olarak eğitime desteğimiz kesintisiz sürüyor, yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, yolunuz bahtınız açık olsun” dedi ve ilk tarih dersinin zilini çaldı.

Çay, simit ve peynir ikramı eşliğinde uzman rehber anlatımıyla devam eden derse Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında ara verildi ve Başkan Hilmi Türkmen güvertede öğrencilerle toplu olarak fotoğraf çektirdi.

İlginizi çekebilir

Kadıköy’de spor şenlikleri

Kadıköy’de spor şenlikleri

selyus