Ana Sayfa DÜNYA EKONOMİSİ 29 Ağustos 2021

TÜMBİFED Başkanı Mehmet Hüsrev, KKTC’de devletin zirvesiyle görüştü

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu’nun (TÜMBİFED) Yönetim ve Danışma Kurulu Üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) 27-28 Ağustos tarihlerinde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde, Mehmet Hüsrev ve heyeti, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Profesör Doktor Erhan Arıklı, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Meclis Başkanı Önder Sennaroğlu ve diğer bakanlar tarafından ağırlandı.

MEHMET HÜSREV, KKTC DEVLET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan TÜMBİFED Başkanı Mehmet Hüsrev, “Öncelikle KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Profesör Doktor Erhan Arıklı, KKTC Milli Meclis Başkanı Önder Senneraoğlu ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’na yaptıkları sıcak karşılama için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz, kendilerine minnettarız.

Heyetimizi samimi bir ortamda karşılayan yetkilerle adada yatırım planlamaları ile mevcut sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Gerçekleştirilen ziyaretimizle, sosyal ve kültürel çalışmaların geliştirilmesi gerektiği, spor, sanat, sağlık, gastronomi, çevre ve benzeri alanlarda karşılıklı çalışmaların yapılabileceği yönünde görüşler paylaştık. Türkiye Cumhuriyeti yönetimi, Türk halkı ve Türk iş dünyası ile öncelikli ve tercihli ilişkilerini sürdürmeye kararlı oldukları yönünde de görüşler ifade ettik, Muhataplarımız ile aynı fikirler etrafında bulunmamız bizi ziyadesi ile memnun etti” dedi.

selyus