Ana Sayfa FUTBOL 29 Ağustos 2021

Milli Takımımız Çekya’yı farklı yendi

Türkiye İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, Çekya’yı 6-0 gibi farklı bir sonuçla yendi.  Milli takımımızı Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem yalnız bırakmadı. 

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, Brezilya’da 2022 yılında düzenlenecek 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) grup elemeleri ilk maçında Çekya’yı deplasmanda 6-0 yendi. Millilerin gollerini Mete, Fırat,  Arda (2), Zindan ve Gökhan attı.

Maçta baştan sonuna kadar üstün olan Millerimizi, Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı, Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış ile Engelli Federasyonlarından Sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem yalnız bırakmadı.

EGEMEN BAĞIŞ, TFF HEYETİNİ KABUL ETTİ

Tecrübeli Siyaset Adamı Egemen Bağış, spor kafilesini Çekya’ya ayak bastığı andan itibaren yalnız bırakmadı.
T.C. Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Çekya-Türkiye İşitme Engelliler Milli maçı için Çekya’da bulunan TFF heyetini evinde kabul etti. Ziyarette TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ve Engelliler Koordinasyon Kurulu üyesi Alaaddin Nalcıoğlu yer aldı. Heyet, Bağış’a A Milli Takım forması takdim etti.

İsmail Erdem, misafirperverliğinden dolayı Bağış’a teşekkür etti.

selyus