Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 31 Ekim 2019

Bakan Albayrak, “Yeni bir ekonomi, yeni bir dönüşüm için yola çıktık”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adıyaman Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen “Türkiye İçin Değişim Başlıyor” programına katıldı. Programda açıklamalarda bulunan Albayrak, “Yeni bir ekonomi, yeni bir dönüşüm için yola çıktık” dedi.

Bir dizi ziyaret için Adıyaman’da bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş adamları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Adıyaman Sanayi ve Ticaret Odası’nın düzenlediği “Adıyaman İş Dünyası Buluşması” programına katılan Albayrak, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Programda açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak, “Yeni bir ekonomi, yeni bir dönüşüm için yola Malatya ve Adıyaman’dan çıktık. Adıyaman her daim Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. Her zaman AK Parti’nin destekçisi oldu. Biz de Adıyaman için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Türkiye son 15 aydır ciddi bir mücadele gösteriyor. Dünyada üç ayrı terör örgütü ile mücadele eden, ataklara, operasyonlara sahne olan bir ülke olmasına rağmen çok önemli adımlar attık. Biz buna rağmen ekonomide önemli işler yaptık. Birileri ekonomimize yönelik algılarda bulundu, toplumu korkutmaya, sindirmeye çalıştılar. İMF gelecek dediler, çeşitli söylemlerde bulundular ama Türkiye kimseden destek almadan, bir yılda üç seçim yaparak, operasyonlar yaparak yoluna emin adımlarla devam etti. Faizdeki iyileşmeler de kendini göstermeye başladı ve bu daha da iyi olacak” dedi. İHA

selyus