Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 30 Nisan 2016

Başkan Erdem, Sancaktepeli esnaf ve sanatkarlarla buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Genel Kuruluna katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’nin 29 Nisan Cuma günü düzenlediği olağan Genel Kuruluna katıldı.

Konuşmasına Sancaktepe esnafı ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Erdem, İlçede yaşayanların ekonomik, siyasi ve demokratik kültür seviyesinin yükseltilmesi;  esnaflar arasındaki birlik ve dayanışmanın sağlanması adına yapılan etkinliklerin çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Erdem, “Ülkemizin ekonomik istikrarının ve demokratik yapısının güçlenmesi, gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi ve serbest rekabetçi bir ekonomik yapının sürdürülebilmesi  için çalışmak çok önemlidir. Esnaf ve iş adamlarımızın yerel ve küresel pazarlarda rekabet güçlerini arttırarak, ülke ekonomisine katma değer üretmeleri her geçen gün daha da önem kazanıyor. Küçük ve orta boy işletmelerin kendilerini geliştirmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem, Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Genel Kurulunun hayırlı olmasını ve 2016 yılının esnafa bol kazanç ve başarı getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

selyus