Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 14 Ekim 2019

BATİAD Başkanı Ateş, İTHİB Başkanı Öksüz’ü ziyaret etti

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Taner Ateş, ziyaret ettiği İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ile sektörle ilgili karşılıklı bilgili alışverişinde bulundu. 

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Taner Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Çağlayan Emik, Cem Agül ve Rasim Mazlum ile birlikte İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’ü ziyaret etti.

Sami ve dost ortamında gerçekleşen ziyarette bölgenin potansiyeli ve trikonun geleceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan BATİAD Başkanı Ateş, “İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’ü ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cem Çağlayan Emik, Cem Agül ve Rasim Mazlum ile birlikte yaptığımız ziyarette bölgemizin potansiyeli, trikonun geleceği, yeni yönetim olarak faaliyetlerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduk. Bizleri son derece sıcak bir şekilde karşılayan ve ağırlayan başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür eder, yapacağı hizmetlerde başarılar dileriz” dedi.

İlginizi çekebilir

İETT web sitesi yenilendi

İETT web sitesi yenilendi

selyus