Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 13 Nisan 2022

BATİAD, misafirlerini ‘Gönül Sofrası’nda ağırladı

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD), Başkan Bekir Taner Ateş’in öncülüğünde dostlarını gönül sofrasında ağırladı. İftar programına TİM Başkanı İsmail Gülle, AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, TOBB Başkanvekili Ali Kopuz, İTKİB Başkanı Mustafa Gültepe, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz ve daha bir çok önemli isim katıldı.

Ramazan ayında ‘paylaşmada önce sen, sonra ben’ demenin huzurunu yaşamak isteyen Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD), dostlarını gönül sofrasında ağırladı. BATİAD Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Bekir Taner Ateş’in öncülüğünde gerçekleşen iftar programına İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Abdullah Afacan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanvekili Ali Kopuz, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, İTO Meclis Üyeleri, tekstil derneklerinin başkanları, tekstil sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD), Başkanı Bekir Taner Ateş, BATİAD olarak düzenledikleri gönül sofrası davetine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Ateş, misafirlerinin bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

selyus