Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 21 Eylül 2019

Bekir Taner Ateş, Bayrampaşalı tekstilcilerin yeni başkanı oldu

İstanbul’un marka firmalarından Ateş İplik ’in sahibi Bekir Taner Ateş, Bayrampaşa Tekstilci İşadamları Derneği (BATİAD) tarafından gerçekleştirilen Olağan Kongre, dernek üyeleri tarafından başkanlığa seçildi. BATİAD Başkan Ateş, seçimin hemen ardından Yeni Yönetim Kurulunu üyeleirn yakından tanıması için sahneye davet etti.

Bayrampaşa Tekstilci İşadamları Derneği’nde (BATİAD) heyecanı yüksek ve bir o kadar da sevgi-saygı çerçevesinde bir Olağan Kongre gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede 2 ayrı liste yarıştı. Samimi ve dost ortamında gerçekleşen kongrede İstanbul’un marka firmalarından Ateş İplik’in sahibi Bekir Taner Ateş 132 oy, rakibi Erhan Can ise 120 oy aldı.

“BURADA SADECE BEN DEĞİL, HERKES KAZANDI”

Çok önemli bir sorumluluğu üstlenerek sandıktan çıkan Bayrampaşa Tekstilci İşadamları Derneği’nin çiçeği burnunda Başkanı Bekir Taner Ateş, “Buradan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok demokratik bir seçim oldu. Burada sadece ben değil, herkes kazandı. Ben Erhan Can kardeşimi sahneye davet ediyorum. Oda kazandı bu işten. Yeni yönetimin, Bayrampaşa Tekstil camiasına hayırlı olsun” dedi.

selyus