Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 7 Aralık 2016

Çayelili esnaf Mustafa Sarıçam’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek

Doları yine buluruz ama ülkeyi kaybedersek bir daha ‘Türkiye’ bulamayız diyen Rize / Çayeli’nin saygın esnaflarından Gaye Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıçam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına 24,670,21 dolarını Türk Lirasına çevirerek kendi gücü oranında destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faiz lobisinin Türkiye üzerinde oynamak istediği oyunu bozmak için, vatandaşlara seslenerek yastığınızın altındaki dolar ve eurolarınızı bozdurun çağrısına vatandaşların desteği her geçen gün çığ gibi büyüyor. Bu zincire Türkiye’nin bir ucu Rize / Çayeli’nin saygın esnaflarından Gaye Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıçam’da katıldı. Sarıçam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına 24,670,21 dolarını Türk Lirasına çevirerek kendi gücü oranında destek verdi. Vatandaşlarımızın 100-200-300 dolarlarını bozdurması tabi ki önemli ama yurdumuzun büyük esnafları ve işadamları da Mustafa Sarıçam gibi önce vatan deyip dövizlerini bozdurarak Türk Lirasının değerlenmesine katkı sunmaları elzemdir.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Gaye Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıçam, “Dolarları bozdurduk. Bu ülke için canlarını verenlerin yanında bu hiç bir şey değildir. Doları yine buluruz ama ülkeyi kaybedersek bir daha ‘Türkiye’ bulamayız. Sizde Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına katılın derim” dedi. 

İlginizi çekebilir

Fikirtepe’de Vartaş müjdesi

Fikirtepe’de Vartaş müjdesi

selyus