Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 25 Aralık 2018

Elektrik ve doğalgaza yüzde 10 indirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında, konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Aynı şekilde, konutlarda ve küçük-orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğal gazın fiyatında da yüzde 10’luk bir indirime gidiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda milletvekillerine ve partililere hitaben bir konuşma yaptı.

16 yılda sadece ekonomiyi büyütmekle kalmadıklarını, aynı zamanda temelini de sağlamlaştırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi de vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza yönelik bazı müjdelerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yılbaşından itibaren elektrik fiyatlarında, konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Aynı şekilde, konutlarda ve küçük-orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğal gazın fiyatında da yüzde 10’luk bir indirime gidiyoruz” açıklamasında bulundu.

selyus