Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 16 Ocak 2019

Fatih Dünemez, “Nihat Tanrıkulu ile çalışmak herkese nasip olmaz”

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun Başdanışmanı görevine başlayan Fatih Dünemez, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin devletçi STKSI TÜMKİAD olarak bir yıl içerisinde dolara dur diyen, milleti sokağa dökmek isteyenlere dur diyen yılın STK’sı ödülünün de sahibi oldu. Nihat Tanrıkulu ile çalışmak herkese nasip olmaz” diye konuştu.

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Başdanışman olarak AK Parti Fatih İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Dünemez’i atadı. İş ve siyaset dünyasının tecrübeli ismi Dünemez, görevine başladı.

TÜMKİAD milli ve yerli duruşu ile Türkiye’nin gündemine oturtmuştu. Kurulduğu günden bu yana önce vatan, millet, devlet, bayrak diyen iş dünyası derneği TÜMKİAD, gücüne güç katmaya devam ediyor.

“TANRIKULU İLE BİRLİKTE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIM”

Yeni görevi ile ilgili bir açıklama yapan Fatih Dünemez, şunları söyledi: “Nihat Tanrıkulu gibi donanımlı bir başkanı bu ülkeye kazandırmak istiyoruz. Tüm bilgili ve birikimlerimizi ona doğru aktarırsak Nihat Tanrıkulu ve TÜMKİAD, Türkiye Cumhuriyetinin özlediği yerli ve milli iş dünyası olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin devletçi STK’sı TÜMKİAD olarak bir yıl içerisinde dolara dur diyen, milleti sokağa dökmek isteyenlere dur diyen yılın STK’sı ödülünün de sahibi oldu.

Nihat Tanrıkulu ile çalışmak herkese nasip olmaz. Ben, Başkan Tanrıkulu ile birlikte büyük projelere imza atacağız” dedi.

selyus