Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 16 Ocak 2018

Hases Otomotiv-Mercedes-Benz, üçüncü şubesiyle Çekmeköy’de

1974 yılında Eskişehir’de ilk temelleri atılan Hases Otomotiv Şirketi, Mercedes-Benz Türkiye bünyesindeki hizmetine devam ederken, bir yandan da yeni şubeler açıyor.

Kendi kulvarında 34 yıldır dimdik ayakta duran ve her geçen yıl daha da büyüyen Hases Otomotiv, Çekmeköy İlçesinde hem 1. hem de 2. el şubesini açtı.

İnşa edildiği dönemde Türkiye’nin en büyük otomotiv showroomu olan tesisler, bugün 70’i aşkın personeli ile otomobil, hafif ticari araç, kamyon, otobüs ve 2. el satışları yapmaktadır.

Ayrıca sürekli yenilenen teknolojiye ayak uyduran, binek ve ağır vasıta bakım-onarım servisi, kaporta-boya, 24 saat acil yol yardım servisi ile müşterilerine seçkin bir hizmet vermektedir.

MENTEŞEOĞLU, “İKİNCİ EL SATIŞI DA HİZMET AĞIMIZA EKLEDİK”

Hases Otomotiv’in kurucularından Zerrin Menteşeoğlu, “Eskişehir’ de temelleri atılan şirketimiz üstün teknolojilerin her geçen gün yenilendiği dünyamızda Hases Otomotiv olarak biz de son sistem servis donanımı ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışan uzman kadromuzla Çekmeköy’de müşterilerimize hizmete başladık. Biz ayrıca şirket olarak ikinci el satışı da hizmet ağımıza ekledik” şeklinde konuştu.

ÖNCELİKLİ MİSYONU

Hases Otomotiv Çekmeköy, 34 yıldan bu yana edindiği tecrübesi ile kalite ve güler yüz ile çalışarak müşteri memnuniyetini üst sıralarda tutmak. Yenilenen teknolojiye ayak uydurarak en son servis teknolojisi ile donatılmış ekipmanlarla müşterilere kusursuz servis ve ssh hizmeti sunmak öncelikli vizyonudur. .

ÖNCELİKLİ MİSYONU

Hases Otomotiv Çekmeköy, otomobil, kamyon, HTA, 2. el ve servis sektörlerinde tüm alanlarda en başarılı şirket olmak ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak en üst sıralardaki şirket sıralamasında yerini almak öncelikli misyonu.

 SON TEKNOLOJİYE SAHİP MERCEDES-BENZ YETKİLİ SERVİS

Modern servis donanımlarımız ve tecrübeli servis personelimizle müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmak için otomobil servisimizle artık Çekmeköy’de de hizmetinizdeyiz.

Hases Otomotiv Çekmeköy: Ekşioğlu Mahallesi Ulusal Cadesi No: 9 / Aşağı Taşdelen – Çekmeköy – İstanbul / Telefon: +90 216 421 10 10 / mail: [email protected]

selyus