Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 13 Şubat 2016

Hilmi Türkmen’den girişimcilere destek

Üsküdar Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen eğitim kurslarında sertifika törenine katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iş hayatına girişimci olarak atılmaya hazırlanan ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençlerle bir araya geldi ve önemli tavsiyelerde bulundu.

Üsküdar Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen eğitim kurslarında sertifika töreninin sürpriz bir konuğu vardı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iş hayatına girişimci olarak atılmaya hazırlanan ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençlerle bir araya geldi ve önemli tavsiyelerde bulundu. Girişimcilik ruhunun Üsküdar’ın doğasında olduğunu belirten Başkan Hilmi Türkmen, tüm müteşebbislere başarılar diledi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Genç Girişimci Geliştirme Programı, Küçük Ölçekli İşletme Kurma Danışmanlığı Desteği (KÖİDD) Programı’nı tamamlayarak eğitime veya programa katıldığını belgeleyen ve işletmesini kuran girişimciler, İŞGEM’de yer alan işletmelerden yararlanabiliyor.

KOBİ’lere işletme geliştirme koçluğu, destek ağlarına ulaşım, finans kaynaklarına erişim imkanı, uygun koşullarda iş yeri mekanı, ortak ofis ekipmanı ve ofis hizmetleri sunmak amacıyla kurulacak bir İŞGEM ile kuruluş ve işletme giderlerine destek sağlanıyor.

selyus