Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 26 Aralık 2016

Kadıköy Belediyesi devletin elektriğini mi çalıyor?

Kadıköy Belediyesi diktiği ağaca elektriği devletin sokak lambalarından almış. Devletten izin almış mı, yoksa elektriği kaçak mı kullanıyor? Yani bir başka tabirle Kadıköy Belediyesi hırsızlık mı yapıyor? Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na buradan soruyoruz: Kadıköy Belediyesi devletin elektriğini mi çalıyor?

Kadıköy Belediyesi’nin büyük eserleri ile sizleri buluşturmak istedik. Hani zaman zaman belediye Kadıköy’e çivi çakmıyor diye haberler yapıyoruz ya, artık böyle haberler yapmamız lazım. Çünkü Kadıköy Belediyesi’nin önünde fotoğrafta da gördüğünüz üzere büüyk bir eser olan bir yılbaşı ağacı dikildi! Belediye Başkanı Nuhoğlu’na sorsak, o da bunun ne zorluklarla yapıldığını anlatır durur herhalde! İşte bunların hizmet anlayışı bu! Tabi onların Kadıköy’e hizmet edip etmemesinin hesabını bunlara oy verenler sorsun ancak bu ağacın olduğu yerde bir şey dikkatimizi çekti. Ağaç gece ışıklandırılıyor. Ağacı ışıklandırmak için bir yerden elektrik lazım değil mi?

İşte tamda bizi ilgilendiren tarafı o! Kadıköy Belediyesi ağaca elektriği devletin sokak lambalarından almış. Acaba Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndan izin almış mı? Ve ya elektrik idaresine başvurmuş mu, yoksa elektriği kaçak mı kullanıyor?  Yani bir başka tabirle Kadıköy Belediyesi hırsızlık mı yapıyor? Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na buradan soruyoruz: Kadıköy Belediyesi devletin elektriğini mi çalıyor?

NOT: Kadıköy Belediyesi’nin sorularımıza cevap hakkı saklıdır. Bize herhangi bir cevap gönderirlerse yayımlayacağımızı bildiririz. 

selyus