Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 20 Ekim 2015

Oto galericilerin birlik beraberlik gecesi

İstanbul Anadolu Yakası Oto Galericiler Derneği, sorunlarına çözüm üretmek adına 17 Ekim Cumartesi günü oto galericilerle siyasileri biraraya getirdi.

İstanbul Anadolu Yakası Oto Galericiler Derneği, üyeleriyle düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesi için 17 Ekim Cumartesi günü Bostancı Green Park Otel’de gerçekleşen toplantıya oto galericiler yoğun ilgi gösterdi. Programın organizasyon ve sunumunu derneğin yönetim kurulu üyesi Fatih Saruhan yaptı. Eski bakan İsmail Kahraman’ın programın sonunda da olsa geldiği geceye ayrıca AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tülin Şahin ile Mehmet Erdoğan, Akay Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akay, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dumankaya, 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Halil Sayın ve oto galericiler katıldı.

Öte yandan programa babası Hüseyin Okumuş’la birlikte gelen Maltepe E.C.A. Elgin Kan Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi İlkhan Berkay Okumuş, önemli bir etkinlikte olmanın heyecanı ve mutluluğu yüzüne yansıyordu.

“İBB MECLİSİNDEN İSTEDİĞİMİZ EMSALİN GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ”

Oto Köy projesi ile ilgi açıklamalar yapan İstanbul Anadolu Yakası Oto Galericiler Derneği Başkanı Erdoğan Bayrak, “Sizin de bildiğiniz üzere oto köy projemizle ilgili genelgeyi ilgililere ilettik. Bundan sonra iş bakanlarımıza ve milletvekillerimize düşüyor. Hiçbir arkadaşımızın işyerleri kapanmamalıdır. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden teknik olarak gerekli desteği aldık. Projemizi hayata geçirmek için İBB Meclisinden istediğimiz emsalin geçmesini bekliyoruz.

Sizleri ilgilendiren bir diğer önemli konu ise 2. El otomobil alım satımı yapanlar için yetki belgesi olmazsa olmaz bir konuma gelmiştir. Onun içindir ki yetki belgesini biran evvel çıkartmamız lazım” dedi.

“ASLINDA BU KAVGA BİZİM KAVGAMIZ DEĞİL, BU KAVGA BAŞKALARININ KAVGASIDIR”

Programda bir selamlama konuşması yapmasına rağmen önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, ”Zorunlu olarak çıktığımız bir seçimin arifesindeyiz. Çok uyanık olmalıyız. Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermemeliyiz. Osmanlının evladı olan ülkelerdeki olumsuz gelişmeler bizim sorunumuz değil diyebilir miyiz? Biz onlara sahip çıktığımız için ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bizi içeride birbirimize düşürmek istiyorlar. Aslında bu kavga bizim kavgamız değil, bu kavga başkalarının kavgasıdır. Bizi birbirime düşürmeye çalışan bu dış ve iç güçler biliyorlar ki bu kavga biterse çok güçlü bir ülke olacağız, onu biliyorlar, onun için oyun büyük.

Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Boşnağıyla, Arnavutuyla şimdi birlik zamanıdır, bu ülkeye sahip çıka zamanıdır” diye konuştu.

 

selyus