Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 16 Mayıs 2015

Pazar esnafına çekidüzen

Üsküdar Ahmediye Meydanı Merkez Cuma pazarını ziyaret etti. Başkan Türkmen, pazardaki 330 esnafa belediye tarafından özel olarak yaptırılan yelek ve önlükleri dağıttı. Her bir pazarcı için ayrı ayrı hazırlanan fotoğraflı kimlik kartlarını yakalarına elleriyle taktı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, semt pazarlarındaki esnafa yeni tek tip kıyafetler hediye etti. Başkan Türkmen Pazar ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcılara yazlık kıyafet olarak yelekle önlük veren Başkan Türkmen alış-verişe çıkanlara ise zembil dağıttı.

Başkan Hilmi Türkmen, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Üsküdar Ahmediye Meydanı Merkez Cuma pazarını ziyaret etti. Başkan Türkmen, pazardaki 330 esnafa belediye tarafından özel olarak yaptırılan yelek ve önlükleri dağıttı. Her bir pazarcı için ayrı ayrı hazırlanan fotoğraflı kimlik kartlarını yakalarına elleriyle taktı.

Pazarcı esnafının zaman zaman ‘Büyük başkan’ sloganları atarak destek verdiği Başkan Hilmi Türkmen esnafın ve vatandaşların ‘Miraç Kandilini’ tebrik ederken karşılıklı keyifli sohbetler yaşadı.

Alış-verişe çıkmış vatandaşlara da zembil dağıtarak hal hatırlarını soran Başkan Hilmi Türkmen, gelen talepleri beraberinde pazarı gezen birim müdürlerine yönlendirerek anında ve yerinde çözüm bulmaya çalıştı. Başkan Türkmen, pazar esnafı ve vatandaşla sohbet ederken kimisiyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pazar esnafının şikayet ve taleplerini dinleyen Başkan Türkmen, bir grup esnafla da selfie çektirdi. Pazarı yaklaşık 3 saat boyunca gezen Başkan Türkmen, vatandaşın dertlerini dinleyip şikayet ve önerilerini aldı.

Yelek ve önlüklerin ilçede kurulan 20 pazardaki 900 esnafın hepsine kimlik kartlarıyla birlikte dağıtılacağı belirtildi.

Etiketler:
selyus