Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Mayıs 2015

Başkan Polat, Beykoz’da

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İlçe Kadın Kolları’nın programına katılarak Beykoz’a hem güç hem de ayrı bir renk kattı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat Beykoz’da idi. Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın programına katılan Başkan Polat, İlçe Başkanı Gaye Zayıf ve milletvekili adayı Ravza Kavakçı Kan ile birlikte önce Tokatköy irtibat bürosunda bayanlarla kahvaltı programına katıldı, ardından Yuşa Tepesi’ne geçerek esnafla tek tek ilgilendi ve Miraç Kandillerini de ayrıca tebrik etti.

  

Hem Tokatköy, hem de Yuşa Tepesindeki programlara zenginlik katan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, siyasi tecrübesi ve insan iletişimindeki ustalığını konuşturarak, yanındaki ekiple birlikte verimli bir saha çalışması yaptı.

BAŞKANLA OLMAK AYRI BİR GÜZEL

Kendisini Beykoz’da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “İl Başkanımız çalışmalarımıza katılarak bize büyük moral verdi. Sayın İffet Başkanımızla sahada olmanın gururu, güveni ve rahatlığı ile ilçemizdeki programlarımızı sürdürdük. Verimli bir çalışma çıkardığımızı düşünüyorum. Başkanımıza; hem ilçem adına, hem kadın kolları adına ve hem de şahsım adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

Etiketler:
selyus