Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 5 Aralık 2015

Sevgi Seli gençlerin elinden tutuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sevgi Seli Derneği’nin birlikte yürüttükleri proje kapsamında girişimci gençlere verilen 1. Kariyer Seminerine yoğun ilgi olunca 2. Aşama Üst Düzey Kariyer Semineri düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sevgi Seli Derneği’nin birlikte yürüttükleri proje kapsamında girişimci gençlere verilen 1. Kariyer Seminerine yoğun ilgi olunca 2. Aşama Üst Düzey Kariyer Semineri düzenlendi. Gençlerin seminerlerden çok memnun olduklarını ve bu projenin sahibi olan Hükümet yetkililerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Seminerlerle ilgili bir açıklama yapan proje ortağı Sevgi Seli Engelliler Derneği Genel Başkanı Fahri Kol, “Projemize gençlerin ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Demek ki doğru bir iş yapıyoruz. 1. Kariyer Seminerimizden almış olduğumuz pozitif enerji ile 2. Aşama Üst Düzey Kariyer Semineri düzenledik. Girişimci ve halı hazırda çalışmakta olan gençlerimize iş hayatlarında kariyer hedeflerine ulaşmalarında ve geleceklerini planlamalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.  

selyus