Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 15 Temmuz 2016

Amatör ressamlardan profesyonel resimler

Taci Küntüz Resim Atölyesi Geleneksel 13. Yağlıboya Resim Sergisi’nde tamamen amatör ressamlardan oluşan kursiyerlerin profesyonelleri aratmayan resimleri sergilendi.

Taci Küntüz Resim Atölyesi Geleneksel 13. Yağlıboya Resim Sergisi, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleşti. Tamamen amatör ressamlardan oluşan kursiyerlerin profesyonelleri aratmayan güzellikte çizilmiş resimlerin her biri birbirinden güzel.

Taci Küntüz yönetiminde bir sezon boyu resim eğitimleri alan öğrenciler, fırçayı ustaca kullanmayı öğreten ve kısa zamanda çok şey verdiği için öğretmenlerine özellikle teşekkür ettiler.

Öğrencilerinin çok yetenekli olduklarını ve sergide gördüğünüz üzere mükemmel çizilmiş resimleri resim severlere sunduklarını ifade eden resim hocası Taci Küntüz, “Ben öğrencilerimi tebrik ediyorum. Kısa zamanda bu kadar güzel resim çizmelerinin arkasında eğitimle beraber yetenekleri yatıyor. Bu arada sergi salonlarını bize açan üniversitemizin yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. 

selyus