Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Temmuz 2016

Mustafa Ataş’ın teşkilat hassasiyeti

MUSTAFA ATAŞ, “TEŞKİLATLARIMIZIN DİRİ VE GÜÇLÜ OLMASINDA İSTİŞARENİN BÜYÜK BİR ÖNEMİ VARDIR

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Teşkilatlarımızın diri ve güçlü olmasında istişarenin büyük bir önemi vardır. Teşkilat toplantıları, teşkilatlarımızın heyecan, motivasyon ve dinamikliğini sağlamaktadır.”

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binalı Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve 81 İl’den gelen İl Başkanları ve Koordinatör Milletvekilleri katıldı.

Açılış konuşmasıyla 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını başlatan Ataş, üye güncelleme çalışmaları, teşkilat toplantıları, mahalle yönetim çalışmaları, stratejik eylem planı çalışmaları, Ramazan Ayı, Bayram programları ve diğer gündem konularına ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu ifade eden Ataş, İl başkanlarına önceki çalışmalarda edinilen tecrübeleriyle üye güncellemelerinin hızla devam etmelerini, eksik ve hatalı kayıtları düzeltmelerini ve bunun sonucunda üye güncelleme çalışmalarının nihai hedefe ulaştırılması gerektiğini belirtti.

“TEŞKİLATLARIMIZIN DİRİ VE GÜÇLÜ OLMASINDA İSTİŞARENİN BÜYÜK BİR ÖNEMİ VARDIR”

Teşkilat içi toplantıların mutlaka yapılması ve eksiksiz katılım sağlanması dile getiren AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “Teşkilatlarımızın diri ve güçlü olmasında istişarenin büyük bir önemi vardır. Teşkilat toplantıları, teşkilatlarımızın heyecan, motivasyon ve dinamikliğini sağlamaktadır. Bu nedenle genel merkez olarak teşkilat eğitimleri ve toplantılarına önem vermekteyiz. ”dedi.

Ataş, her il başkanlığı kendi bölgesi için stratejik eylem planı yapmasını, 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı, hükümet ve belediye seçimlerine hazırlıkların da stratejik eylem planı çalışmalarında yer alması gerektiğini belirtti.

Ataş, Ramazan ayı boyunca bütün illerimizde yapılan teşkilat ve mahalle iftarlarıyla gönül köprüleri kurulduğunu dile getirirken, bu iftar programlarında yer alan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Toplantı müzakere, istişare ve değerlendirmeler ile devam etti.

selyus