Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 20 Ocak 2016

Çekmeköy Belediyesi yine fark ettirdi

Çekmeköy Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Çekmeköy 2023 1. Sosyal Farkındalık Ödül töreninde, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Şansal Büyüka, Gülben ergen, Muazzez Ersoy, Mustafa Ceceli gibi daha birçok spor, sanat ve medya dünyasının enlerine ödülleri takdim edildi.

Çekmeköy Belediyesi farkındalık oluşturacak önemli bir etkinliği daha hayata geçirdi. Belediye, kendi bünyesinde aylık olarak yayımladığı Çekmeköy 2023 Dergisi’nin 1’inci Sosyal Farkındalık Ödülleri sahiplerini buldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, spor, sanat ve medya dünyasından marka isimler aynı programda biraraya geldi. Çekmeköy 2023 1. Sosyal Farkındalık Ödül gecesine AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız katıldı.

Programda Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay, Şansal Büyüka’ya Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi. Ayrıca Gülben Ergen, Muazzez Ersoy, Mustafa Ceceli, Cengiz Kurtoğlu ve daha birçok önemli isim kendi alanında ödüle layik görüldü.

Böyle özel ve böyle anlamlı bir gecede sizlerle beraber olmanın onurunu yaşadığını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Ülke gündemini belirlemede medya ve sosyal medyanın oynadığı rolün hepimiz farkındayız. Bilinçli kullanılan bu mecraların faydası kadar, bilinçsizce yapılan yayınlar, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere aile yaşantımızı ve sosyal hayatımızı olumsuz etkiliyor. Bu noktadan yola çıkarak, milyonlarca insanın takip ettiği, rol modeli olarak aldığı değerli isimlerin, alanlarında yarattıkları sosyal farkındalıkların önemine dikkat çekmek istedik. Bulunduğu konumu, elindeki gücü ülkesi ve milleti yararına kullanan bu değerli isimlere, naçizane bir şekilde teşekkür etmek istedik.  Hem fiziki, hem manevi açıdan sağlıklı nesiller yetiştirmeyi amaçladığımız çalışma felsefemize verdiğiniz destek ve teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR

Gecede “Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit ve Şansal Büyüka”ya Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi. Ödülleri Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz verdi.

En İyi Sosyal Proje dalında “Çocuklar Gülsün Diye” projesi ile Gülben Ergen ödüle layık görülürdü. Ergen’e ödülü Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız verdi.

En İyi Sanat Müziği Sanatçısı ödülünü Muazzez Ersoy aldı. Ersoy’a ödülü AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır verdi.

En İyi Fantazi Arabesk Sanatçısı ödülünü Cengiz Kurtoğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet takdim etti.

En İyi Haber Spikeri Ödülü Atv Ana Haber spikeri Cem Öğretir’in oldu. Öğretir’e ödülünü, Çekmeköy Belediye Başkanı 1 Meclis Vekili Selamet Aygün verdi.

En İyi Magazin Programı seçilen Magazin 8 adına ödülü programın sunucusu Irmak Atuk aldı. Atuk’a ödülü AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı verdi.

En İyi Erkek Dizi Oyuncusu seçilen Onur Tuna, dizi çekimleri nedeniyle ödüle katılamadı. Ödülü dizinin yapımcısına, belediye başkan yardımcıları Şenol Çetin ve Latif Coşar verdi.

En İyi Kadın Kuşak Programı seçilen Evrim Akın’la Ev Kuşu programın ödülünü, belediye başkan yardımcıları Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli, programın yapımcısı Bülent Makar’a takdim etti.

En İyi Müzik Kanalı seçilen KRAL TV adına ödülü Gezegen Mehmet Orhan Gencebay’ın elinden aldı.

En İyi Radyo Programcısı seçilen Afrikalı Ali ödülünü Başkan Danışmanı Rıza Çakır’dan aldı.

Aşk İçin Gelmişiz albümü ile yılın en iyi albümü seçilen Mustafa Ceceli’ye ödülünü, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan verdi.

 

En İyi Halk Müziği Sanatçısı ödülünü Kubat’a verildi. 

 

selyus