Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Ocak 2016

Kartal’ın AK Kadınlarından örnek çalışmalar

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutcu, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Zeliha Akın ve komisyon üyeleriyle Kartal’da bulunan Dent a Port diş hastanesi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşir Akınal Huzurevi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yakacık Sanatçı Yaşamevi ziyaret edildi.

AK Parti Kartal Kadın Kolları Sosyal Politikalar Biriminin dişler konusunda bilinci artırmak için başlattıkları çalışma devam ediyor.

AK Kartal İlçe Parti Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutcu, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Zeliha Akın ve komisyon üyeleriyle Kartal’da bulunan Dent a Port diş hastanesi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşir Akınal Huzurevi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yakacık Sanatçı Yaşamevi ziyaret edildi.

Yaptıkları bu önemli sosyal çalışmayla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu, “Yeşilçam’ın ünlü jönü Tanju Gürsu ve Türk Tiyatrosunun önemli isimlerinden Ayten Erman, Mehtap Anıl ‘a da diş muayenesi gerçekleşti. Ziyaretten sohbetten memnun olan yaşlılarımız en kısa sürede yeniden gelmek üzere söz istediler. AK Parti Kadın Kolları ve Dent A Port ekibi çalışmalarını devam ettireceklerini eklediler” diye konuştu. 

selyus