Ana Sayfa EDEBİYAT 18 Ekim 2019

Başkan Poyraz, “Eğitim vadisi Çekmeköy’e yakışır bir fuar oldu”

Başkan Ahmet Poyraz, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz kitap fuarında 135’bin vatandaşımızı ağırlamıştık. Bu yıl sayı 250’binin üzerinde. Eğitim vadisi Çekmeköy’e yakışır bir fuar oldu” dedi.

Çekmeköy Belediyesi’nin 2.’sini düzenlediği Çekmeköy Kitap Fuarı’na kitapseverlerin ilgisi yoğundu.

Madenler metro durağının bulunduğu meydana kurulan,  3 Aralık- 13 Aralık tarihleri arasında kitapseverlere hizmet veren Çekmeköy Kitap Fuarı 250 binin üzerinde kitapseveri ağırladı. Pelin çift, Tufan Gündüz, Cansu Canan Özgen, Bekir Develi, Ufuk Tufan, Mete Yarar, Ramazan Kurtoğlu, Erhan Afyoncu, Şermin Yaşar, Murat Tavlı, İsmail Kaya, Bahadır Yenişehirlioğlu gibi ünlü isimlerin imza günleri düzenlediği kitap fuarında 97 yayınevi ve 109 yazar vatandaşlarla buluştu.

“FUARIMIZ, 7’DEN 70’E BÜYÜK BİR İLGİYLE ZİYARET EDİLDİ”

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen kitap fuarının amacına ulaştığını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz kitap fuarında 135’bin vatandaşımızı ağırlamıştık. Bu yıl sayı 250’binin üzerinde. Eğitim vadisi Çekmeköy’e yakışır bir fuar oldu. 7’den 70’e büyük bir ilgiyle ziyaret edilen fuarımız bir gelenek haline gelecek her yıl bu meydanda vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

selyus