Ana Sayfa EDEBİYAT 9 Ekim 2019

Çekmeköy Kitap Fuarı’nda ünlüler geçidi

Çekmeköy Belediyesi’nin “Önce Oku” sloganı ile ikincisini düzenlediği kitap fuarına yoğun ilgi. Kitap fuarı ayrıca bir çok ünlüyü ağırladı.

Çekmeköy Belediyesi tarafından 3 Ekim’de Madenler Meydanı’nda; 97 yayınevi ve 109 yazarın katılımıyla hizmete açılan 2. Çekmeköy Kitap Fuarı, kitapseverlerle ünlü yazarları buluşturmaya devam ediyor.

10 gün devam edecek fuarda; 4 Ekim Pelin Çift ve Prof. Dr. Tufan Gündüz,  5 Ekim Cumartesi Cansu Canan Özgen, 6 Ekim Pazar Bekir Develi, 7 Ekim Pazartesi Ufuk Tufan, 8 Ekim Salı Mete Yarar gibi kendi alanında ünlü isimler vatandaşlarla buluştu.

Çekmeköylü kitapseverlerden yoğun ilgi gören konuklar, özellikle Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı bu başarılı organizasyondan dolayı tebrik ettiler.

Kitap fuarının devamında 9 Ekim Çarşamba Ramazan Kurtoğlu, 10 Ekim Perşembe Erhan Afyoncu, 11 Ekim Cuma Şermin Yaşar, 12 Ekim Cumartesi Murat Tavlı, 13 Ekim Pazar İsmail Kaya, 13 Ekim Pazar Bahadır Yenişehirlioğlu gibi ünlü isimlerinde imza ve söyleşi günlerine ev sahipliği yapacak.

selyus