Ana Sayfa EDEBİYAT 30 Kasım 2017

Sancaktepe’de şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Merkezi tarafından ilçede bulunan liseler arası düzenlediği ‘Şiir Okuma Yarışması’nın finalleri Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti. 28 Kasım Salı günü Mustafa Öncel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programın Baş Jüriliğini Nurullah Genç yaptı. İlçede bulunan liselerden yarışmaya katılan öğrenciler usta şairlerin şiirlerini en güzel şekilde okumak için kıyasıya mücadele etti.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, görev süresi boyunca eğitime ve geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik yapılan çalışmalardan bahsederek, “Sancaktepe Belediyesi olarak hem ilçemizi hem de geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimine ve eğitimine katkı sunabilmek için eğitim birinci önceliğimizdir. Onların eğitimi için her türlü desteği veriyoruz. Her projenin yanında, tüm özel günleri unutmayarak eğitime ve öğretime büyük bir destek içerisindeyiz. İlçemizde Kitap okuma yarışmaları, şiir okuma yarışmaları ve daha bir çok etkinliği düzenledik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır “ ilkesiyle eğitime ve gençlerimize yaptığımız hizmetler bundan sonrada tüm hızıyla devam edecektir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ve okunan şiirlerin ardından Şiir Okuma Ödül Töreninde dereceye girenlere Belediye Başkanı İsmail Erdem hediyelerini takdim etti.

selyus