Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 19 Ekim 2018

Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi sergi sezonuna hızlı girdi

Her yıl yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi, bu yılda yeni sezona hızlı girerek ilk “Karma Resim Sergi”ni açtı. Kadıköylü resimseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi Ekim ayının sonuna kadar açık kalacak. 

Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi, sezona hızlı bir giriş yaparak ilk resim sergisini Kadıköylülerin beğenisine sundu. Kozyatağı Kültür Merkezi fuaye salonunda açılışını yapılan ve 120 tablonun sergilendiği “Karma Resim Sergi” büyük beğeni topladı. Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi’nin hazırladığı karma resim sergisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Şube Müdürleri Hacı Hasan Kozan, Ömer Kaldırım, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla açıldı.

Açılış yapılmadan önce katılımcılara seslenen Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Neriman Tokatlıoğlu, “Katılımlarından ötürü protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. Henüz eğitim öğretim yılının başında olmamıza rağmen ilk etkinliğimizi sunmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Merkezin her yıl katlanarak büyüyüp ürettiğini belirten Tokatlıoğlu, “Sergide elli kursiyerimizin yüz yirmi civarında eseri sergileniyor. Ben resim öğretmenimiz ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Sergi, 31 Ekim tarihine kadar ziyarete açık tutulacak.

 

selyus