Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 10 Haziran 2016

Heredot Cevdet’ten Esenlerlilerle ‘Helva Sohbetleri’

Esenler Belediyesi tarafından Ramazan’ın bereketini tüm ilçeye yaymak için geçen yıl başlatılan ve bir Osmanlı geleneği olan Helva Sohbetleri, bu Ramazan’da ekranların sevilen yüzü Heredot Cevdet ile damaklarda tat bırakmaya devam ediyor.

 

Esenler Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Helva Sohbetleri, bu yıl Heredot Cevdet Hasan Kaçan’la sürüyor. Aynı zamanda bir Osmanlı geleneği olan Helva Sohbetleri, Heredot Cevdet’in müthiş anlatımıyla hem damaklarda hem de gönüllerde tat bırakıyor.

İLK GÖSTERİYE BAŞKAN GÖKSU DA KATILDI

İlk gösterisini Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi önünde yapan Heredot Cevdet ve ekibini izlemeye Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı. Ekmek Teknesi dizisi ve Heredot Cevdet Saati ile çok sevilen Hasan Kaçan, o bilindik hikâyelerini Heredot Cevdet ile Helva Sohbetleri programında Esenler halkına da anlattı. Heredot Cevdet, Keloğlan ve hayatın gerçekleri adlı hikayeleri ile Esenlerlilerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

KONUKLARA HELVA DAĞITILDI

Heredot Cevdet ile Helva Sohbetleri programı sırasında hikayeleri dinlemeye gelen Esenlerlilere helva ikram edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu programın sonunda Hasan Kaçan ve ekibini tebrik etti. Hasan Kaçan, Helva Sohbetleri programı ile Ramazan ayında Esenler’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür etti.

İlginizi çekebilir

Yusuf Kaplan, Ümraniye’de

Yusuf Kaplan, Ümraniye’de

selyus