Ana Sayfa YAŞAM 10 Haziran 2016

Çekmeköy’de kardeşlik ruhu iftar sofralarında

Çekmeköy Belediyesi Sokak İftarları programı 4. gününde Ekşioğlu Mahallesi’nde yapıldı. Sokak iftarına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da katıldı.

Ekşioğlu Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ekşioğlu Mahalle Muhtarı Nizamettin Kaya ve binlerce Ekşioğlu Mahallesi sakini katıldı.

Çekmeköy’de geleneksel hale gelen ve binlerce kişinin aynı sofralar etrafında birleşip Ramazan Ayı’nın manevi hazının yanı sıra bereketi ve kardeşliği paylaştığı iftar sofraları; birbirinden renkli görüntüler oluşturuyor. Aynı mahallede yaşayan ve birbirlerini tanımayan vatandaşlar, sofralarda buluşup sohbet etme imkanı buluyorlar.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz iftar alanında masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara hoş geldiniz dedi.

ETKİNLİK ALANI’NDA TAM BİR RAMAZAN HAVASI

Çekmeköy Belediyesi Bahçesi’nde kurulan ve her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Ramazan Etkinlik Alanı çeşitli organizasyonlarla vatandaşlardan tam not alıyor. Ramazan’ın 4. gününde alanda gerçekleşen programda, çocuklar doyasıya eğlenirken aileler stres attı. Ramazan Ayı boyunca Dursun Ali Erzincanlı, Engin Noyan, Abdurrahman Önül, Grup Tillo Eşref Ziya Terzi ve Serdar Tuncer gibi isimler Çekmeköy Ramazan etkinlik alanında Çekmeköylüler ile buluşacak.

selyus