Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 26 Mart 2018

İstanbullu fotoğrafçılardan ustaları aratmayan kareler sergileniyor!

Fotoğraf sanatçısı ve eğitmeni Ayşe Akhan fotoğraf grubunun “Seyr-Ederken Âlemi” karma fotoğraf sergisi, Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Ayşe Akhan fotoğraf grubu kendi çekimlerinden oluşan karma bir sergiyle ziyaretçileriyle buluşuyor. Açılışı 7 Nisan’da gerçekleşecek sergide, portre, doğa, manzara, mimari ve iç mekân çekimleri olmak üzere birbirinden farklı çalışmaları bulunuyor. Daha çok İstanbul’dan kareler yer alırken, siyah beyaz çekimler de dikkat çekiyor.

Sergideki eserlere, fotoğraf eğitmeni Ayşe Akhan öncülüğündeki öğrenciler; Ayla Beşikçi, Ayşe Aycan Arıcan, Bihter Yılmaz, Bülent Özel, Büşra Akgümüş, Dilek Mert, Dilşat Yeğen, Esat Sarıkaya, Esra Kul Taşlı, Gülizar Sadıkoğlu, Gülşen Sayar, Nagehan Kösem, Olcan Tok, Osman Türkmen, Selma Topçu, Serpil Çiftçibaşı, Suzan Yılmaz, Suavi Mollaahmetoğlu ve Yavuz Selim Bayrak hayat veriyor. Her katılımcının iki ya da üç çalışması sergide yerini alıyor.

Katılımcılardan değişik kareler sunulduğu ve âlemde yer alan her şeyi kapsadığı için, serginin adı “Seyr-Ederken Âlemi” olarak ifade ediliyor. 7 Nisan Cumartesi günü saat 17,00 de açılacak olan serginin ev sahipliğini ise Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor. Bir senelik öğrenim sürecinin sonucunda oluşturulan sergiyi 13 Nisan 2018 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

selyus