Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 23 Şubat 2017

Müjdat Gezen, sen bir yalancısın!

Tarihe bakıldığında zaman Müslüman düşmanlığı yaparak tepkileri üzerine çeken Müjdat Gezen, kundaklamayı yapanın çember sakallı olduğunu açıklamıştı. Yakalanan şüphelinin takunya sayfasının admini olduğu, çember sakalla uzaktan yakından alakası olmadığı ortaya çıktı. Müslümanları kötü göstermeye çalışan eyyy Müjdat Gezen, sen bir yalancı ve müfterisin.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

Müjdat Gezen, sen yalancı ve müfterisin. Yıllardır Müslümanlara yönelik düşmanca açıklamaları olan bu yalancı Gezen, sanat merkezine kundaklamayı “Görüntüde çember sakallı bir arkadaş var.” diye açıklama yapmıştı. Hayatı yalanlar üzerine kurulu olduğu iddia edilen Gezen’in yaptığı açıklamayla Müslümanlara yönelik algı oluşturmaya çalışırken 2 gün sonra yalanı ortaya çıktı. Kundaklamayı yaptığı şüphesi ile evinden alınan Mehmet Ali A.’nın takunya sayfasının admini olduğu iddia edildi. 

Görüntülerde, elindeki bidonla binaya yaklaşan birinin bidonu boşaltmasının ardından yangının çıktığı görülmüştü. Şüpheli Mehmet Ali A.’nın servis şoförü olduğu öğrenildi. Mehmet Ali A.’ın Sancaktepe’deki evinde gözaltına alındığı, ifadesinin Terörle Mücadele Şubesi’nde alınacağı öğrenildi. Şahsın sosyal medya hesabında olayı övdüğü görüldü.

Kundaklama olduğun bir açıklama yapan Müjdat Gezen, “Görüntüde çember sakallı bir arkadaş var. Yangınlar bizim içimizdeki ateşi söndüremez. İçimizdeki ateş farklı bir ateş. Yangının görüntüsünde bu okulun neden yanmadığını çok iyi göreceksiniz. Alevlerin arasında Atatürk silüetini çok iyi göreceksiniz.” demişti. 

Öte yandan Müjdat Gezen’in dengesizliğinin açıklamalarıyla ortaya çıktığını söyleyen Kadıköylüler, bir taraftan hurafelere karşı olan ve diğer taraftan da Atatürk sülieti olduğu için sanat okulunun yanmadığı söyleyen Gezen’in dengesiz olduğunu ve acilen tedavi edilmesi gerektiğini belirttiler. 

selyus