Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT, YEREL YÖNETİMLER 15 Ağustos 2023

Robato, Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne aldı

Başkan Ocaklı, “Festivalimizin her günü birbirinden değerli sanatçılarımızı ve gruplarımızı ağırlıyoruz. Sizlerin coşkusunu ve mutluluğunu görmek bizim için en güzel hediye.”

İstanbul’un eşsiz güzelliklerini barındıran Şile ilçesi, her yıl düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’ne ev sahipliği yaparak sanatseverleri ve festival tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü müzik grubu Robato, seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yılki etkinliği, Robato’nun unutulmaz konseriyle taçlandı.

RUBATO ŞİLELİLERLE BULUŞTU

Festivalin renkli atmosferine yakışır şekilde, sahil kenarında konumlanan sahne, festival katılımcılarına deniz manzaralı muhteşem bir mekan sunarken, Robato’nun enerjik performansıyla birleşerek unutulmaz anlar yaşattı. Grup üyelerinin sahne enerjisi, kalabalığı adeta dans ettirirken, festival alanını bir müzik ve dans şölenine dönüştürdü. Şileliler Robato’nun coverlarına eşlik ederken, coşkuyu doruklarda yaşadı.

FESTİVAL COŞKUSU BÜYÜYOR

Festivalin ikinci gününde dinleyicilerle buluşan Rubato konserinde sahneye çıkarak Şilelilere seslenen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Festivalimizin her günü birbirinden değerli sanatçılarımızı ve gruplarımızı ağırlıyoruz. Sizlerin coşkusunu ve mutluluğunu görmek bizim için en güzel hediye.  Sanat ve müziğin buluştuğu bu muhteşem etkinliğimize katılan sanatçılarımıza da en içten teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

selyus