Şener Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tercih etti

Şener Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tercih etti

2016 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde sinema ödülü alan Türkiye’nin saygın ve değerli sinema sanatçısı Şener Şen, ödül töreni sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yan yana oturdu. Şen böylelikle diğer gezici sanatçılar gibi at gözlüğü takma yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tercih ederek devletin yanında oldu.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde 2016 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen törene, ödül alan sanatçıların yanı sıra, bakanlar, kültür-sanat dünyasının önemli temsilcileri, davetliler ve basın mensupları katıldı. Törende Sinema alanında ödül alan Şener Şen, ödülünü toplumsal barışa adadı. Bu yıl sinema alanında ödül alan Şener Şen, aldığı ödülü toplumsal barışa adadı.

At gözlüğü ile hayata bakan Gezici sanatçılar gibi cumhurbaşkanına tavır alma yerine yanında olmayı tercih eden, Şen, burada yaptığı konuşmada “Hikayeler hayatı nasıl yaşayabiliriz konusunda bize yol göstericilerdir. Ben canlandırdığım karakterlerin iyiye ve doğruya hizmet etmesi için özenle seçtim. Bir aktör için intihar sayılabilecek uzun yıllar istediğim hikayeyi bekledim. İyiyi, doğruyu ve güzeli arayan toplumların her zaman barış içinde yaşayacağıma inandım. Bu ödülü toplumsal barışımıza bir katkısı olması umudu ile kabul ediyorum” dedi.

selyus