Ana Sayfa TİYATRO 17 Mart 2015

Sinan Bengier tiyatroda iz bıraktı

İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi tanıtım ve kendi alanında iz bırakanlara ‘O BİR USTA ÖDÜLLERİ’ gecesinde ‘Tiyatroda İz Bırakanlar’ ödülü, usta tiyatrocu Sinan Bengier’e verildi.

İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi ‘O BİR USTA ÖDÜLLERİ’ gecesi, 14 Mart Cumartesi günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 4yılı aşkın bir zamandır sahnelerde olan Türkiye’nin sevilen yüzü Sinan Bengier, sinema ve dizilerde de önemli rollerde bulundu. Birbirinden değerli ve samimi insanların katıldığı gecede, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, ünlü tiyatrocu Sinan Bengier, İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, diğer kendi alanında ödül alanlar ile sitenin takipçileri katıldı.   

“BEN BU ÖDÜLÜ TÜRK TİYATROSU ADINA ALIYORUM”

‘Tiyatroda İz Bırakanlar’ ödülünün sahibi Sinan Bengier, “Tabi böyle anlamlı ve değerli ödüller alınca bizler daha bir şevkle çalışıyoruz. Ben bu ödülü Türk Tiyatrosu adına alıyorum. Bu ödüle beni layık İstanbul Takipte haber Sitesi’ne huzurlarınızda teşekkür ediyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Bengier’e ödülünü İstanbul teşkilatının en genç başkanı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin verdi.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR

Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar: Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sporda İz Bırakanlar ve Asrın Futbol Hakemi: FİFA Kokartlı Cüneyt Çakır, Sağlıkta İz Bırakanlar: İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, Tiyatroda İz Bırakanlar: Sinan Bengier, Edebiyatta İz Bırakanlar: Ali Ural, Basında İz Bırakanlar: Cüneyt Bitikçioğlu, Selamet Özdemir, Ali Kılıç.

 

Etiketler:
selyus