Ana Sayfa YAŞAM 17 Mart 2015

Kadıköy’de YKM Bölge toplantısı yapıldı

İstanbul Teşkilatının tanınmış ismi Dursun Tığlı’nın Sorumlu olduğu İstanbul 1. Bölge Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) toplantısı Kadıköy İlçesinde gerçekleşti.

AK Parti İstanbul İl Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) 1. Bölge toplantısı, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya, İl YKM Başkanı Kamil Çakır’ın yanı sıra 1. Bölge Sorumlusu Dursun Tığlı ve 14 ilçenin YKM başkanları atıldı. Tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılan toplantıda ayrıca ileriye dönük planlanan çalışmalar ve alınacak görevler üzerinde duruldu. 1. Bölge Sorumlusu Dursun Tığlı’nın sorumluluğunda ve Kadıköy İlçe YKM Başkanı Ali İhsan Aksakal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda katılımcılar ayrıca tanıştılar. Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin toplantıya ilerleyen süreçte dahil olarak çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, ilçe olarak YKM çalışmalarına her zaman katkı verebileceklerini ifade etti.

DURSUN TIĞLI, “KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM”

AK Parti Kadıköy İlçe YKM Başkanı Ali İhsan Aksakal bey kendilerine ilçe adına kahvaltı ikramında bulunduğunu belirten 1. Bölge Sorumlusu Dursun Tığlı, “Ali İhsan beyin şahsına ve ilçe yönetimine nazik ev sahipliğinden dolayı, YKM başkanlarım adına teşekkür ederim. İl YKM Başkanımız Kamil Çakır bey, Kadıköy İlçe Başkanımız Av. İsa Mesih Şahin bey toplantımıza katılarak bizleri motive ettiler. Birinci bölge sorumlusu olarak toplantımıza katılan Kadıköy İlçe başkanımız Av. İsa Mesih Şahin beye,  İl YKM başkanımız Kamil Çakır bey ve ilçe YKM başkanlarıma teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler:
selyus