Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 30 Kasım 2015

Başkan Bilgin, “Erken teşhisin önemini unutmayalım”

”Rahim Ağzı Kanserinde Erken Teşhisin Önemi” programında bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Sağlıklı bireyler ve sağlıklı kadınlar olmamız için Sağlık Bakanlığı tarafından bize ücretsiz sunulan bu testleri aile hekimlerinde yaptırarak erken teşhis ile hayatımızı kurtarabiliriz” dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde düzenlediği ”Rahim Ağzı Kanserinde Erken Teşhisin Önemi” programına Ümraniyeli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.  

Programın sunumunu Ümraniye İlçe Sağlık Şubesi Müdür Yardımcısı Nurgül Çiftçi yaptı.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’in katılımıyla düzenlenen programa Ümraniye İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları ile yönetimleri ve Ümraniyeli kadınlar katıldılar.

Nurgül Çiftçi kadın sağlığıyla ilgili önemli bilgiler verdi ve ”Sakın Geç Kalmayın Bugün Gel” Sloganıyla kadın sağlığının önemine dikkati çekti. Çiftçi, “Bu konuyu ihmal etmeyin. Size en yakın bir hastane veya sağlık birimine gidip gerekli muayeneden sonra testleri mutlaka yaptırın. Unutmayın erken teşhis hayat kurtarır” diye konuştu.

“BU TÜR PROGRAMLARI ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

”Rahim Ağzı Kanserinde Erken Teşhisin Önemi” programında bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Biz kadınlar; önce kız çocuğu, sonra genç kız, sonra anne, sonra ananene ve babanne olarak hayatımıza devam ediyoruz. Öte yandan sağlıklı bireyler ve sağlıklı kadınlar olmamız için Sağlık Bakanlığı tarafından bize ücretsiz sunulan bu testleri aile hekimlerinde yaptırarak erken teşhis ile hayatımızı kurtarabiliriz. İlçe Kadın Kolları olarak faydalı olduğunu düşündüğümüz bu tür programları inşallah önümüzdeki süreçte yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

selyus