Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 20 Şubat 2023

Başkan Döğücü, tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti

Belediye Başkanı Döğücü, Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti.

Başkan Döğücü, “Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin başta olmak üzere deprem bölgesinden yaralı olarak ilçemizde bulunan hastanelerimizde tedavileri devam eden tüm hastalarımızın durumları iyi şükürler olsun. Depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar diliyorum.” 

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Döğücü, depremzedelerle ilgili Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Alpaslan Tanoğlu’ndan bilgi aldı.

“TÜM HASTALARIMIZA MEVLA’MDAN ŞİFALAR DİLİYORUM”

Başkan Döğücü hastanede yaralılarla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci yakından takip ettiğini ifade etti. Depremin yaralarının devlet millet el ele birlikte sarılacağını ifade eden Başkan Döğücü “Depremin ilk anından itibaren bölgedeki arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bizler tüm Sancaktepe olarak tek vücut halinde deprem bölgelerine yardımlarımızı yapıyor, konteyner kent kurma çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bunun yanında ilçemizde tedavi gören tüm depremzedeleri ziyaret ediyor, bir istek ve ihtiyaçları olması durumunda hemen harekete geçerek taleplerini yerine getiriyoruz. Devletimizin şefkat ve merhamet eliyle kurum ve kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde her zaman vatandaşımızın yanında olacağımızı bir kez daha paylaşıyor, depremde vefat eden tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken hastane Başhekimi Doçent Doktor Alpaslan Tanoğlu’na ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

selyus