Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 2 Nisan 2018

Çekmeköy Belediyesi’nden Çekmeköy’e bir aile sağlı merkezi daha

Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha kazandırdı. Çamlık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını Çekemköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptı.

Çekmeköy Belediyesi’nin sağlık yatırımları devam ediyor. Çamlık Mahallesi’nde Çekmeköy Belediyesi tarafından kiralanarak hayırsever işadamları Selçuk Bozkır ve Hasan Köse ile birlikte tefrişatı yapılan 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde yapılan bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Sağlık Müdürü Suzan Sandıkçı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, “Tabi neredeyse her hafta bir açılışa imza atıyoruz. Bugün Çamlık Mahallemizde bir aile sağlığı merkezini daha halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere, hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“ diye konuştu. .

Aile Sağlığı Merkezi açılışında selamlama konuşması yapan Başkan Poyraz, “Sağlık yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bugün binasını kiraladığımız, içerisini A’dan Z’ye hazır hale getirdiğimiz aile sağlığı merkezimizi halkımızın hizmetine açtık. İnşallah önümüzdeki aylarda Merkez Mahallemiz ve Mimar Sinan Mahallelerimize de birer aile sağlığı merkezi daha kazandıracağız. Yıl içinde devlet hastanemizi de açarak ilçemizin sağlık alanında tüm sorunlarını çözmüş olacağız. Koordineli çalıştığımız ilçe sağlık müdürlüğümüze ve binanın hazırlanıp vatandaşlara hizmet verilecek hale getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Vatandaşlardan aldığımız hayır dualarla çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Poyraz, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Poyraz, “Çamlık Mahallemizde Doğa Park’ın hemen yanında çok kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa ediyoruz. İnşallah bir aksilik çıkmazsa Haziran ayının sonunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla metromuzun açılışı gerçekleşecek. Yine önümüzdeki hafta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün binasını açacağız“ şeklinde konuştu.

Program sonunda Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız hayırsever iş adamları Selçuk Bozkır ve Hasan Köse’ye teşekkür plaketi takdim etti.

 

selyus