Şile Belediyesi’nden ‘Sağlıklı Aile Güçlü Toplum’ semineri

Şile Belediyesi’nden ‘Sağlıklı Aile Güçlü Toplum’ semineri

Şile Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı Aile Güçlü Toplum’ temasıyla düzenlenen aile seminerlerinin yeni konuğu Ayşe Nazlı Hunca oldu.

TOPLUMUN TEMEL TAŞI AİLE KAVRAMININ DESTEKLENMESİ AMAÇLANIYOR

Şile Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile kavramının güçlenmesi kapsamında da çalışmalarını sürdürüyor. ‘Sağlıklı Aile Güçlü Toplum’ temasıyla düzenlenen aile seminerlerinin yeni konuğu Uzman Psikolog Ayşe Nazlı Hunca oldu. Seminerde, aile içi sosyal sorunlarının tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılmasına yönelik etkin yaklaşımlar ele alındı

“AİLE NASIL YÖNETİLİR?” SORUSUNUN CEVABI ARANDI

Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen ve “Aile Nasıl Yönetilir?” sorusunun cevabının arandığı programa aileler yoğun ilgi gösterdi. Daha verimli aile içi iletişim, uygulamalarının ele alındığı seminerde, dinleyenler konuşmacıların anlattıklarını keyifle ve dikkatle dinledi.

Programın sonunda Şile Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Keser, Uzman Psikolog Ayşe Nazlı Hunca’ya teşekkürlerini ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın selamını ileterek belediyenin özel hediyesini takdim etti. 

selyus