Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA 2 Mart 2015

Abdüllatif Şener, acilen kanını tahlil ettir!

Suriye’ye giden Abdüllatif Şener, Doğu Perinçek ve beraberindeki 13 kişilik heyet, 300 bin masum insanın katili Beşar Esad ile görüştü. Şener, acilen kanını tahlil ettirmeli.

DHA’nın haberine göre, başkent Şam’da 1 saat 45 dakika süren görüşmenin ardından Esad, heyeti kapıya kadar uğurladı. Tam bir görüş birliğinin sağlandığı belirtilen görüşmede güvenlik, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda ortak çalışma kararı alındı. Bunlar bonzai mi çektiler acaba. Neyin temsilcileri olarak gittiler ve neyin ortak kararını aldılar. Ya ayrıca bu adam katil. Hem de 300 bin masum insanı öldüren kefere bir katil. Eyyy… Abdüllatif Şener, Allah CC. seni ıslah etsin demek lazım ama, sende katil ve kefere Esed’in dostlarıyla birlikteydin..

 

Görüşmede, “Türkiye’nin bölünmesi Suriye’nin bölünmesidir. Suriye’nin bölünmesi ise Türkiye’nin bölünmesi” diyen Esad, “Bölgenin geleceğini Türkler ve Suriyeliler olarak ortak belirlememiz bizi çok mutlu eder” ifadesini kullandı. Bölgenin geleceğini ülkemizde oy oranı % 0.3 bile olmayan Perinçek’le kefere katil Esed belirleyecek miş! Allah seni ve sana destek verenleri Kahhar ismiyle kahretsin kefere Esed.

Şam’ı ziyaret eden heyette, eski başkan yardımcılarından Abdüllatif Şener, milli savunma eski bakanlarından Barlas Doğu, Eskişehir Bağımsız Milletvekili Süheyl Batum ve İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler de bulunuyor.

Etiketler:
selyus