Ümraniye Belediyesi, Azerbaycan’a destek için belediye binasına metrelerce büyüklükte Azerbaycan ve Türk bayrağı astı. Türk ve Azerbaycan bayrağını yan yana gören vatandaşlar, duygu dolu anlar yaşadı.
Ümraniye Belediyesi, Ermenistan’a karşı büyük bir mücadele veren Azerbaycan’a destek için belediye binasına dev büyüklükte Azerbaycan ve Türk bayrağı astı. Özellikle Azerbaycan’ın bağımsızlık günü olan 18 Ekim’den bir gün önce asılan bayraklar vatandaşları da duygulandırdı.
Bayrakları yan yana gören İhsan Aslan, “Çok güzel karşıladım bu olayı. İki bayrak yanyana çok yakışmış. Azerbaycan’ı her türlü, her şekilde destekliyoruz. Her zaman arkasındayız. Buradan tüm Azerbaycan’a selamlarımızı gönderiyorum” dedi.
Ümraniyeliler de bayrakların yan yana olmasından dolayı duydukları heyecanı anlatarak Azerbaycan’a olan desteklerini dile getirdiler.

Ümraniye Belediyesi’nden qardaş Azerbaycan’a bayraklı destek
Benzer Haberler
-
Şile Belediyesi’nde başkan vekili için seçim tarihi belli oldu
-
AK Parti İBB Meclis Üyesi Zekeriya Eroğlu’ndan İBB’ye ulaşım eleştirisi
-
Bakan Fidan, “Herkes İsrail’e dur demeli, YPG’ye de uyarımız net, fırsatçılık yapmasınlar”
-
İBB’nin düzenlediği Özgürlük ve Demokrasi Şenliği ilgi görmedi
-
Ümraniye Belediyesi’nden 15 Temmuz’a anlamlı video: “Kuşlar Filleri Yener”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayrak asma çağrısına Sultanbeyli’den güçlü destek
-
Arnavutköy Liman Sosyal Tesisleri hizmete açıldı
-
Başkan Tombaş, Cemevleri’nde düzenlenen Kurban ve Aşure Lokması” programlarına katıldı
-
Bayrampaşa Belediyesi’nde iki meclis üyesi CHP’den istifa etti
-
İBB Arnavutköy’de doğal gölü “hafriyat döküm alanı” ilan etti
-
İBB deprem konusunda da sınıfta kaldı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye sert tepki: ”Her yerden çok pis kokular geliyor”