İlhami GÜNAYDIN

Geçmişten Geleceğe

ZALİMLERE HAD BİLDİRMEK BU OLSA GEREK…..

Daeş, ypg, pyd, pkk gibi bilimum terör örgütlerini besleyen zalimler, başta ABD olmak üzere onun yanında yer alan batının sömürgeci devletleri, Ortadoğu coğrafyasında parçalanmadık devlet bırakmadınız….

Sıra Türkiye Cumhuriyeti Devletine gelince, planlarınıza kendi planıyla karşılık veren, zalimliğinizi çekinmeden yüzünüze vuran dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan, bu kurduğunuz tuzaklar, beslediğiniz terör örgütleri gün gelir bumerang gibi sizi de vuracaktır sözleri ne kadar da manidardır.

Zira bugün malum güçler, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Barış Pınarı Harekatıyla bölgeye çöreklenen terör örgütlerini sahadan silerek söylediği gibi kısa zamanda 32 kilometre derinliğe inince şaşkına dönen malum güçler derhal masaya oturarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin isteklerine boyun eğmek durumunda kaldılar. Masadaki şartlardan biri de ABD’nin askerlerini bölgeden çekmesi idi. İşte ne olduysa bu çekilme esnasında oldu. Teröristler ABD askerlerini taşlayarak kendilerini yalnız bıraktıklarını haykırıyorlardı. Daha sonra da ABD, bölgede kendi elleriyle büyütüp besledikleri teröristlerin elebaşısı Ebubekir Bağdadi’nin öldürülmesi için Türkiye Cumhuriyeti Devletinden destek alarak yapılan operasyonla öldürüldüğünü dünyaya duyurdu… Buradan ne anlıyoruz.. Reis her vesile ile kendilerini uyarıyordu. Terörizm nerde olursa olsun başı ezilmeli desteklenmemeli diye.!!

Her türlü silah, mühimmat ve lojistik desteklerine rağmen çapulcularının Türk askeri karşısında tutunamadıklarını gören ağa babaları bu sefer de yarın başlarına bela olmasın diye besleyip büyüttükleri çapulcularını kendi elleriyle öldürmeye başladılar.. Zalimlikle abad olunmaz.!!

Zalimler için yaşasın cehennem.!!

Hakkı üstün tutanlara, zalimlere karşı duranlara Selam olsun…

selyus