Ana Sayfa HUKUK 13 Şubat 2022

Rezan Epözdemir, ‘herşeyolog’ Ersan Şen’i isim vermeden yerden yere vurdu!

Habertürk TV’de Serap Belet’in sunduğu olaylar ve görüşler programının canlı yayınında konuşan Hukukçu Doktor Rezan Epözdemir, “Bazı avukat arkadaşlarımız ‘herşeyolog’luk yaparak mesleğimize zarar veriyor” sözlerini üstüne alan her şeyi bilmiş Ersan Şen, tokat gibi sözler karşısında sinir krizi geçirdi.

Habertürk TV’de Serap Belet’in sunduğu olaylar ve görüşler programının canlı yayınında Hukukçu Rezan Epözdemir ile her şeyi kendi bilen Ersan Şen arasında “Herşeyolog” tartışması yaşandı.

Ekranlarda, ekonomiden siyasete, siyasetten depreme hemen her konuda fikir beyan eden Ersan Şen, beklemediği bir anda meslektaşı Rezan Epözdemir’in “Herşeyolog” tepkisi ile karşılaştı. Epözdemir, isim kullanmadan, “Bazı avukat arkadaşlarımız ‘herşeyolog’luk yaparak mesleğimize zarar veriyor” dedi.

HER NEDENSE İSİM VERİLMEDİĞİ HALDE ERŞAN ŞEN ÜSTÜNE ALINDI!

Hukukçu Rezan Epözdemir “Bir hukukçu ve yurttaş olarak şunu değerlendirebiliriz, faizi, dalgalı kuru, enflasyonun topluma olan yansımasını sosyolojik açıdan değerlendirebiliriz. Bakıyoruz Türkiye’deki yazılı ve görsel basında gelişmeler hakkında son dönem ekrana çıkan arkadaşlarımız Kuzey Deniz Saha Komutanlığını değerlendiriyor, sondaj çalışmasını değerlendiriyor, deprem değerlendiriyor, finans değerlendiriyor, ekonomi konuşuyor, gregorik kanununu anlatıyor, uluslararası siyaset bilimiyle ilgili hoyratça değerlendirmeler yapıyor, diplomatik ilişkilerden bahsediyor. Yani  ‘herşeyolog’’lar türedi son dönem Türkiye’de! Her konu da uzman. Her şeyi kendisinin bildiğinin iddia eden akademik, bilimsel değerlendirme yapan arkadaşlar var!”

Epözdemir’in sözlerini üstüne alınan Ersan Şen sinirden deliye döndü. İkili arasındaki tartışma bir süre devam ederken, moderatör çareyi reklama gitmekte buldu.

selyus