Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Kasım 2019

15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, FETÖ tahliyelerine isyan etti!

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz akşamı vatan hainleri tarafından vurulan ve aylarca dayanılmaz acılar çekerek ayağı kesilmek zorunda kalan gazi Sabri Gündüz, son günlerde FETÖ’cüler ile KHK’lılara yol verilmelerine ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’ın FETÖ ağzıyla yaptığı açıklamalarına tepki verdi! Gazi Gündüz, ayrıca bir başka paylaşımında “Bülent Arınç’a sormak istediğim şey şu: “Teröristler üzüldüğün kadar bize üzüldün mü?” diyor…

Selam vererek yazısına başlayan ve “Bu son yazım. İlk ve son sitemim” diye devam eden 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, “Biz vatanımızı karşılıksız sevdik. Mahkeme-i Kübrâ’da görüşmek üzere…”

15 TEMMUZ GAZİSİNDEN SERZENİŞLİ BİR PAYLAŞIM!

Sabri Gündüz’ün yazısının tamamında:

“Herkese Selamün aleyküm.

Bu son yazım.

İlk ve son sitemim.

Öncelikle biz ölümü de yaşamı da Allah’a bıraktık.

Üç buçuk yıldır çekmediğim zorluk kalmadı 15 Temmuz gazisi olmaktan insan yerine koyulmadık. FETÖ’cü teröristlere bile gösterilen saygıyı biz elde edemedik. Günlerdir devam eden tahliyeler bu konuda haklı olduğumuzu anlatmaya yeter diye düşünüyorum!

Biz vatanımızı karşılıksız sevdik.

Şimdi bir daha konuşmamak üzere susuyorum ve bilinmesini istiyorum ki; Terörü besleyen, nemalanan, susan görmezden gelen, üstünü örten, yoldaş olan KİMSEYE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. NE ÇEKTİĞİM AÇILARI, NE DÖKTÜĞÜM KANI, NE KESİLEN AYAĞIMI, NE DE GÖZYAŞLARIMI KİMSEYE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!!!

Mahkeme-i Kübrâ’da görüşmek üzere…

Batmayacak güneşe selam olsun” diye paylaşım yaptı.”

SABRİ GÜNDÜZ’ÜN BÜLENT ARINÇ’A SORU SORARAK YAPTIĞI PAYLAŞIM!

selyus